להשיב את המדים של הבית חולים

שאלה:

שלום כבוד הרב.
שנה שעברה עבדתי בבי"ח מסוים בתור בת שירות, ובמהלך השנה בת שירות אחרת הביאה לי מדי אחיות שאחות מהמחלקה בה היא נמצאת הביאה לה(בגדול הנהלת בי"ח לא מסכימה לבנות שירות ללבוש מדים כאלו בשביל שלא תהיינה אי הבנות אך אני משערת לעצמי שהם לוקחים בחשבון שיש כאלה שלובשות/לוקחות בדרכים כאלו ואחרות) בכל מקרה לקחתי אותם ,התלהבתי מהם…הנחתי אותם בארון שלי ושכחתי מהם. כיום אני כבר לא עובדת שם ונזכרתי בהם וחשבתי שאולי זה גזל? אני מתכוונת כמובן להחזירם אך השאלה היא האם אני ממש עכשיו צריכה ליסוע לבי"ח במיוחד ולהחזירם או שאני יכולה בהזדמנות הקרובה שאהיה באיזור להחזיר?(אני גרה בעיר אחרת) וגם אני לא יודעת עד כמה הבית חולים מקפיד על סט מדים אחד… יש להם בכמויות אין מחסור.
תודה רבה מראש.

תשובה:

שלום וברכה,

בהזדמנות הראשונה שתהיי באZור תחזירי את הבגדים של הבית חולים.

בהצלחה.