עולם הבא

שאלה:

לרב שלום רב!
אם כל הנשמות מגולגלות
ובאנו לעולם לתקן ( ברוך השם זכיתי לחזור בתשובה מלאה ) אין אנחנו יודעים מה עברנו בגלגול שעבר אולי זה הגלגול האחרון ואנחנו לא זוכרים כלום מגלגול שעבר.
השאלה היא אדם שלא שומר תורה ומצוות יחזור שוב בגלגול כמה פעמים ? או לא יחזור בכלל ?

תשובה:

אין לנו שום ידיעה בנושא הזה, מי מתגלגל ולמה וכמה פעמים, וזה גם לא עזקנו, אנחנו עושים את הטוב והישר בעיני האלוקים וזה מה שמעניין אותנו. ובלי ספק שמי שחוזר בתשובה מזומן לחיי העולם הבא.

שנזכה לכל הטוב.