תיקון שובבים

שאלה:

בס"ד

שלום וברכה,

במידה ואני עושה תיקון עוונות עם תענית , לא בימי השובבי"ם מכיוון שאין לי את הסכום של הכסף.
האם יש אפשרות לעשות תענית ולפדות את הכסף רק בעוד חודשיים מרגע התענית?
ובתענית אני מכוון שהכסף שיכנס לי לחשבון אני אפריש ממנו לפדיון התענית, ואני אתן אותו לצדקה?

תודה רבה.

תשובה:

אפשרי ותעשה הכל בלי נדר, והעיקר לזכור שכל זה אינו העיקר, העיקר הוא לחזור בתשובה ולהתחזק בשמירת מצוות ובלימוד תורה.

בשורות טובות וחיים טובים שמחים ומאושרים.