חולה מעיים פטור מתפילה

שאלה:

שלום חולה מעיים שאין לו בעיות של יציאות אבל בעיות מהסוג האחר שלא נפרט מחילה מכבודכם פטור מתפילה? בהתחשב בזה שזה מביך לעמוד ברומו של עולם במצב כזה במיוחד בש"ע, מה לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

לא כל כך הבנתי את הבעיה שיש לכם, אם אין גוף נקי ואין דרך לגוף נקי, והכוונה שיש ליכלוך בחוץ ולא מה שבפנים הגוף זה כך, יתכן שפטור אבל אינני יכול להשיב כי לא הבנתי אל נכון.

בשורות טובות ורפואה שלמה.

[אגב אין בעיה לפרט ואתה בלאו הכי לא מזדהה והכל טוב].