טבילה במקווה

שאלה:

עשיתי תיקון המחשבה, שבעז"ה יועיל לבן שלי לחזור בתשובה
לפני התיקון כמובן הלכתי לטבול במקווה 7 טבילות…
השאלה שלי היא האם אפשר רק לגעת באיש, ללא המעשה עצמו? האם רק הטבילה עצמה (אפילו ללא ברכה) לא מועילה להורדת הטומאה.

תשובה:

אם אני מבין נכון את רוצה שהטבילה במקווה תעזור לך גם להסרת טומאת נדה? זה לא מועיל כיון שלא עשית הפסק טהרה ושבעה נקיים.

מה שחשוב באמת בשביל הבן שלך שיחזור בתשובה שלמה בעזרת ה', זה ראשית להתפלל עליו הרבה, ושנית לקרב אותו באהבה, שירגיש טוב איתכם וירצה לעשות את הטוב והנכון בעיניכם. צריך הרבה סבלנות, ובורא עולם יהיה בעזרכם.