יצירת משחקי הימורים

שאלה:

יש לי הצעת עבודה שבונה כל מיני משחקים ובתוכם יש מיני משחקים קוזינו אבל וירטאלי פירוש בלי כסף אמיתי השאלה אם אני עובד בהחלק בניית המשחקים האם יש בזה בעיה או מותר לכתחילה שבלכתחילה
תודה מראש

תשובה:

אינני מבין בדיוק במה מדובר, אבל אני לא רואה בזה בעיה ככל שזה משחק בעלמא. אמנם, אם לפי דעתך זה ממש דומה להימורים, וזה עלול לגרום לאנשים להתרגל להמר ולעשות זאת בחיים האמיתיים, יש לשקול זאת באמת, כי ההימורים מורידים את המכורים לכך ביגון שאולה ואין צורך להאריך בגודל רעתם.

בהצלחה