מה עושים כש"המקובל" אומר שיש עין הרע?

שאלה:

שלום הרב,
כבר מעל שנה שאני סובלת ממלא בעיות בריאותיות באופן כרוני מעל גדר הרגיל. בבדיקה שעשיתי לפי מישהו מקובל של שמן ומים 3 פעמים השמן אצלי שקע משמע עין הרע
אני רוצה לחזור בתשובה אבל לא יודעת על מה עוד לעשות וידוי חקרתי את המעשים שלי כל יום חשבון נפש
איך עושים תשובה על מה שלא יודעים במה חוטאים?
איך אפשר לבטל את העין הרע שמעכבת אותי וגורמת לסבל
תודה מראש

תשובה:

אלו שטויות והבלים רשעות ונוכלות או סתם אמונה תפלה… שמן ומים… אין ביהדות כאלו בדיקות… יהדות חשוב לדעת, זה הדבר הכי אינטלגנטי הכי גבוה ומרומם שיש, זה לא אמונות של כושים מימי מלחמת הדרום והצפון…

יחד עם זה, להתחזק זה תמיד דבר נפלא, לב יודע מרת נפשו במה טוב להתחזק, אם זה בעניני צניעות, או ששבת תהיה מרוממת יותר, או בעניני תפילה, ובכל מקרה להרבות בתפילה לה' יתברך, שלו ורק לו הישועה!

יותר לא ללכת לאנשים הוזים שמערבבים שמן ומים, רק לתלמידי חכמים שמקובלים על ציבור בני תורה תלמידי חכמים, ולעולם לא ללכת למישהו שמבקש עבור ברכותיו ועצותיו תרומה או צדקה או כל שם וכינוי אחר לדבר הזה שנקרא כסף…

בשורות טובות וישועות מקיפות.

שבת שלום.