שאלה:
שלום הרב,
תבלינים בהכשר העדה החרדית כמו כורכום, פפריקה, זעתר, פלפל וכדומה שכתוב על יד ההכשר שיש לבדוק אותם, איך אמורים לבדוק? מספיק להסתכל מלמעלה שזה בסדר? (אני מאחסנת את כל התבלינים במקרר מהפתיחה)
תודה רבה מראש
תשובה:
מספיק להסתכל מלמעלה ולאחסן במקרר ועוד יותר טוב במקפיא.
תודה רבה הרב,
רק כדי לוודא, האם זה בסדר להסתכל מלמעלה אחרי ששמתי את זה בתבשיל או שצריך לבדוק בנפרד ואז לשים בתבשיל?
קודם לבדוק ואחר כך לשים. אבל כבר נעשה זה בסדר.
השאר תגובה