חלום

שאלה:

חלמתיבחול המועד על סבתא שלי שנפטרה לפני 11 שנה שהיא באה אלי הביתה ובדלת של הבית היא נותנת לי כסף ואומרת שזה מתנה לחג רציתי ללות אותה והיא לא רצתה נכנסה למעלית ירדתי למטה לחכות לה והיא נעלמה מה החלום אומר אשמח לדעת

תשובה:

זה בא להזכיר לנו שהסבים והסבתות נזקקים לנו.. הם מוכנים גם לשלם..ץ העיקר תאמרו עלינו איזה פרק תהילים מידי פעם… קצת צדקה לעילוי נשמה מידי פעם… תתחזקו באיזו מצוה לזכותנו! אנחנו לא יכולים עוד לאסוף זכויות, זה אפשר רק בעולם הזה!

בשורות טובות.