אשראי שלא עבר ולא מצליח לאתר את הבעלים

שאלה:

נסעתי לצפון דרך כביש 2 ובאמצע הדרך נכנסתי עצרתי בתחנת דלק לקנות שתיה,
לקחתי בקבוק בעלות 20 ש"ח, העברתי את האשראי ויצאתי מהחנות, לאחר דקותיים בערך כשאנחנו כבר היינו בחזרה בכביש הראשי קיבלנו הודעה שהאשראי לא עבר,
לחזור אחורה היה כבר לא אפשרי וניסינו להתקשר לטלפון של אותה תחנה המופיע בגוגל אך לא היה מענה. מה עלינו לעשות?
אציין שמדובר בתחנה של סונול אך המוכרים היו לא יהודים.

תשובה:

שלום וברכה,

החוב שלך קיים ועליך לנסות לאתר את החנות כדי לשלם או שבפעם הבאה שתעבור שם תשלם להם את החוב.

בהצלחה.