תיקון על הפלה

שאלה:

שלום וברכה
זוג חוזרים בתשובה+2 ילדים בן ובת ועוד בדרך בעז"ה..
לפני החתונה עברה הפלה ללא ידיעת הבעל מתוך חוסר ידיעת העוון ר"ל..התחרטה חרטה גמורה על פי 4 שלבים ברמב"ם בהלכות תשובה והמון דמעות נשפכו על המקרה..אחרי החתונה הפילה הריון מולרי חלקי בהוראת ד"ר שוסהיים ע"ה ועוד רבנים גדולים פוסקי הלכה כיוון שהיה דיף רודף. עשתה חשבון נפש שאולי היה מכ"מ…
תרמה לילד חרדי 60000₪ לניתוח מציל חיים שבדיוק את הסכום הזה היה חסר והניתוח הצליח והילד בריא כיום ב"ה..ועוד 5000₪ לאגודת אפרת להצלת ילד מהפלה ל"ע..כיום הבית של הזוג תורני צניעות,כיסוי ראש,טלפונים כשרים וכו'..הבעל קובע עיתים לתורה בכל יום והאישה הצליחה להחזיר בתשובה כמה ממשפחתה ומחברותיה…יש תקנה?? משתדלים לעשות הכל לשם שמיים..תודה רבה

תשובה:

תיקנתם מעל ומעבר!! מעכשיו רק שמחות בעזרת ה', לא לחשוב עוד על זה, רק לצפות לטוב ולשמוח בעבודת ה', אין יותר רצוי ואהוב לפני בורא עולם מבעל תשובה אמיתי כמוכם, אשריכם! ירבו כמותכם בישראל.

בהצלחה רבה, תזכו לדורות ישרים מבורכים.