גזל בעבודה

שאלה:

שלום אני כל פעם חוששת מגזל בעבודה נגיד שאני נלחצת ומתוך זה אני מערבבת את האיש שאני עושה לו חשבון וכל מיני דקויות שאני יכולה לעשות ולא עשיתי והאם יש גזל בדקות בודדות תודה

תשובה:

אין חשש כלל. הבוס שלך גם יודע שאנחנו בני אדם אנושיים, שלפעמים מדברים כמה דקות, לפעמים שותים משהו, ולפעמים לא מסתדר לנו משהו, הכל נעשה על דעת כן, וככל שאת מנהגת נורמלי ולא סתם מבזבזת זמן, אלא כאן כמה דקות ושם כמה דקות כפי הסבירות, אין שום חשש גל.

ברכה והצלחה וחודש טוב.