תפילה/סגולה לקירוב במשפחה

שאלה:

שלום וערב טוב,
רציתי לשאול האם יש סגולה או תפילה מיוחדת עבור קירוב לבבות, אהבה ושלום בין אחים? אודה לכל מענה ושבוע נפלא לכולנו

תשובה:

שלום וברכה

עם בורא עולם מדברים ישר מהלב, לא צריך נוסח וסגולות, פשוט לומר כמה פרקי תהילים לעורר רחמי שמים ואז לבקש בשפה שלך מהלב שלך.

והכי חשוב, לזכור שזה לא מתחיל ונגמר בתפילות, יש לחשוב איך יוצרים קירוב לבבות! עם מי מדברים וכיצד ואיך פועלים, ובעזרת ה' בזכות התפילות, תצליחו!