עשרה בטבת עם קורונה

שאלה:

שלום וברכה, אני מאומת לקורונה. מרגיש בסה"כ בסדר, האם עליי לצום?

תשובה:

חולה קורונה לא יצום בעשרה בטבת, גם אם מרגישים טוב.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. מחילה, אבל חולה ומרגיש טוב זה תתרי דסתרי ככל הידוע לי.
    ההגדרה של חולי מתחילה בזה שאדם מרגיש לא טוב. האיש אומר שהוא לא חולה, רק "מאומת".
    מה המקור לכך שאדם שצריך בדיקה בשביל לדעת שהוא חולה, נחשב חולה לעניין צום?

  2. אדם שמאומת לקורונה יכול מצבו להתדרדר במהירות, יש לו צורך בנוזלים, ובצומות הקלים [למעט יום כיפור] גם אם הוא מרגיש טוב אין לצום.

  3. בסדר גמור.
    אם כן חשוב לדעת שבאמצעות כמה תוספי מזון פשוטים ניתן למנוע כמעט לחלוטין את ההתדרדרות.
    וגם במקרה של התדרדרות אפשר להזמין רופא הביתה ולהמנע ככל הניתן מלהגיע לבית חולים כי במחלקות קורונה שיטות הטיפול הן שהורגות את האנשים.
    אפשר למצוא את הפרוטוקול כאן:

    https://homeopathyhealing.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A7%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%91-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%94/

  4. אני לא דיברתי על הצום אלא איך כבר מעכשיו למנוע התדרדרות וחולי מיותר. מה שמשרד הבריאות אמור לעשות ולא עושה, יש צדיקים כמו הרב סופר או ד"ר זלנקו שלוקחים על עצמם לעשות.