האם לצום כשלוקחים ראקוטן

שאלה:

אני לוקחת ראקוטן במינון מאוד גבוה, מה שקורה זה שזה מייבש מאוד את הפה ואת הגוף וחשוב לשתות הרבה מים (ההנחיה שקיבלתי היא לפחות 3 ליטר ביום).
האם אני צריכה לצום היום?
כמובן אם לא הכוונה היא רק לשתות מים ולא לאכול וכו'
תודה רבה.

תשובה:

לדעתי אל תקחי את הכדור היום, רופא עור מומחה אמר לי שאפילו הפסקה של שבוע אינה גורמת לבעיה בטיפול.

חשוב לדעת את זה ביחס לחג הפסח, כיון שאי אפשר לשים שפתונים בשבת ויום טוב, הרצף של שבת ומיד חג גורם ליובש נוראי, לכן אני ממליץ ברצף כזה לא לקחת את הכדור וזה לא גורע בטיפול.

תנסי לצום ונראה איך זה הולך.

צום קל.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה.
    לא התכוונתי לשאול מהבחינה האם לקחת כדור בצום (אני גם ככה לוקחת כל ליום לפני השינה כך שזה אחרי שיוצא הצום)
    אלא מצד שאני מפחדת להגיע להתייבשות ח"ו כי בתקופה הזו חשוב מאוד לשתות הרבה.