חלב ובשר בסקוצ'

שאלה:

שלום רב,
כוס שבה הייתה שתיית שוקו ונשארה בה טיפות בודדות של המשקה. לקחתי את הכוס ומילאתי בה מים בשביל מים אחרונים(הכוס הייתה חד פעמית) אולם נפלו כמה טיפות(אולי 2, 3)על הסקוץ' כלים של הבשרי. האם ישנה בעיה כלשהי?

תשובה:

שלום וברכה

יש לרחוץ את הסקוצ' היטב כמה פעמים ולסחוט אותו, וכך זה יצא ממנו. בכל מקרה גם השתמשת בו אם זה היה קר אין בעיה ומן הסם גם בחם זה כבר בטל בשישים.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. ומסתמא גם הסבון כלים פוגם את המאכל שהסקוץ רוחץ, ולכן כל מה שנוהגים בסקוצ נפרד לחלב ולבשר הוא מתורת חומרא ואינו מן הדין