קדיש עבור נפטר שאינו קרוב משפחה

שאלה:

נשכרתי ע"י משפחה אחת לומר קדיש לע"נ האמא במשך השנה. אנו הספרדים נוהגים בשנת האבלות על אב או אם לומר בבוקר את הקדיש שלפני הודו, אח"כ קדיש "יהא שלמא" לפני קוה וקדיש "על ישראל" שלפני עלינו לשבח וקדיש לאחר לימוד תורה. שאלתי היא האם גם כאן אני חייב בכל הקדישים הנ"ל?

תשובה:

בהחלט. אם לא סיכמתם משהו ספציפי, ודאי היתה הכוונה שתנהג כמו כל אבל אחר בבית הכנסת, לא פחות.

בשורות טובות.