לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

טהרה עם מירנה

שאלה:

שלום,
לפני בערך 3 חודשים החלפתי התקן, להתקן הורמונלי, מאז היה לי כל הזמן דימום, ועד עכשיו לא יכולתי לטבול. יום ראשון עשיתי בדיקה והיא יצאה נקייה, ואתמול אחרי שהייתי בשירותים ניגבתי וזרקתי את הנייר לאסלה, הסתכלתי לשם שנייה ונראה לי שהיה קצת דם.
השאלה אם צריך להתחיל מחדש את הספירה.
תודה מראש.

תשובה:

אינני יודע מה זה "קצת דם" להבא אין לזרוק יש לעיין טוב ולשאול. אם היה דם בגודל כגריס – מעט יותר ממטבע של שקל – יש להחמיר ולהתחיל מחדש, ואם פחות מכך, יש לסמוך להקל. באופן כללי יש לדעת שבהתקן מירנה וכדומה צריך הרב אורך רוח, לפעמים גם חצי שנה יש דימומים וכתמים.

גמר חתימה טובה.