מכירות באינטרנט בחול המועד

שאלה:

שלום
יש לי חנות באתר אינטרנט (איביי), כדי שיהיו לי מכירות אני חייב להיות מדורג גבוה (SEO) ואחד הדברים הכי חזקים שגורמים להיות מדורג גבוה, זה שמעלים כל יום מוצרים נוספים, וככל שיותר ימים עוברים ללא העלאות מוצרים חדשים, הדירוג יורד ואח"כ דרוש הרבה זמן לחזור למה שהיה [קצת כמו "אם תעזבינו יום יומיים יעזבך"]
שאלתי הוא, לגבי חול המועד שיש שבוע שלימה שלא עובדים ואז הדירוג שלי באתר תרד מאוד חזק והנזק תהיה גם אחרי חול המועד עד שאצליח לחזור למה שהייתי..
האם מותר להעלות כל יום בחוה"מ מוצר אחד בלבד כדי להחזיק את הדירוג, והאם צריך או כדאי לתמחר אותו במחיר גבוה כדי שלא יקנו אותו.
עוד שאלה מה קורה כשיש מכירות בחול המועד, שאני חייב לטפל בכל מכירה ולדאוג שאכן זה נשלח,

תשובה:

שלום וברכה

לפי מה שאתה מתאר בודאי הדבר נחשב דבר האבד, בשני המקרים, ראשית מותר להעלות מוצר כל יום, ואין צורך למוכרו במחיר גבוה, גם בגלל שזה מזיק לך וגם בגלל שעד כמה שהותר להעלות מוצר אין צורך לדקדק עד כדי כך, כמו כן מה שאנשים רוכשים בחול המועד, אתה חייב לספק כי אחרת אתה פוגע באמינות שלך. וכיון שנזקים אלו הם לאורך זמן – מותר.

שנה טובה ומבורכת.