Ocd וטהרה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
סליחה ומחילה על שאלה נוספת.
אתמול ראיתי בחלק התחתון של החולצה ( חולצה שחורה עם כתמים באפור בהיר או לבן – לא ממש ברור זה חלק מדוגמת החולצה)2 כתמים גדולים לא ברור מה צבעם.
הראיתי לבעלי ואמר שזה לא כתמי דם. עזבנו את זה והיום כיבסתי את החולצה כדי לראות אם הכתמים נשארים וראיתי שנשארו והבנתי שכנראה זה מהתיישנות החולצה. רציתי לספר לבעלי וישר הוא נאנח ואמר : " וואוו". אמרתי לו קשה לך אה?!? הוא נלחץ כי מכיר אותי שזה מכניס אותי למלא מחשבות ואמר לא התכוונתי לזה.סיפרתי לו מה רציתי לומר לו. אך, התחלתי לחשוש מסוגיית נאמנות האשה כי אולי חשב שרציתי לומר לו משהו על מצב הטהרה שלי וחששתי מנדרים כי אולי חשב שאני מתכוונת ( בלי נדר ) לאסור את עצמי. הוא ניסה להיכנס גם לחדר אבל אמרתי לו שיעזוב אותי כי אני צריכה להיות לבד .

עליי לחשוש ממשהו?
ועוד משהו שמציק לי אם את הסיבה לחששות שלי אני אומרת רק אחרי כמה דקות או אפילו יום למחרת זה עדיין בסדר ?
סליחה , אשתדל בלי נדר לא לשלוח שאלה בקרוב .
שבת שלום

תשובה:

אין מה לחשוש. את יכולה לשאול תמיד כשמציק לך.

רפואה שלמה.