גיטין

שאלה:

אם קיימנו חופה לא דרך. רבנות ואחד העדים שהוא הניתן הוא מחלל שבת רוצים להתגרש איפה ואיך עושים את זה כדת משה ?

תשובה:

כדאי בכל מקרה לפנות לרבנות הראשית לפתוח תיק בקשה לגירושין ובירור מעמד אישי, כך תדעו בודאות שהכל נעשה כדת משה וישראל במקום של דיינים מומחים שלא יהיו טעויות חלילה ואיסורים גדולים. בבית הדין תספרו מה היה זה דבר מצוי והם יעשו לכם את הגט.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מדוע חשוב לב"ד לדעת מה היה בזמן הקידושין ואם הם בכלל חלו? הרי בכל מקרה הגט ינתן באותה צורה בין אם גט וודאי ובין אם גט ספק! אז למאי נפק"מ?