לא ידעתי את המחיר כניסה

שאלה:

במקום ציבורי בעיר ישנו שירותים, כבר תקופה ארוכה שהנוהל שם זה שכל אחד שם שם 'כנדבת ליבו' עבור השימוש. היום נכנסתי ובצאתי פתאום ראיתי ששמו שלט שכעת העלות היא 3 ש"ח, לצורך העניין הייתי מחויב בכניסתי לדעת ששינו את המחיר?

תשובה:

שלום וברכה,

עליך לשלם לפי המחיר שהם כתבו בכניסה, העובדה שלא שמת לב לא פוטרת אותך מתשלום. ביכולתם לקבוע נהלים חדשים ולתלות במקום שבולט לעין.

בהצלחה.