קללות משונא של בעלי

שאלה:

שלום רב ,
לפני שנים בעלי נתן כסף למישהו והוא לא החזיר לו , הם הגיעו לבית משפט ולא מזמן הכריע השופט שבעלי צודק ואותו בן אדם חייב לשלם לו.
אותו בן אדם הוא נקמן שרוצה לגרום לבעלי רע.
הוא כתב לו על המעטפה של הכסף משפט שנראה לי כמו קללה והיא
" אללה ובעזרת הקב"ה הל"ת אמן ואמן אללה תמ"ס אמן "
וכתב לבעלי בהודעה שכל בוקר הוא יברך אותו בזה
הכוונה היא שכל בוקר הוא יקלל אותו.
אני מפחדת שהוא יגרום לבעלי נזק מעין הרע או כישוף.
מה אפשר לעשות ??

תשובה:

שלום וברכה

אין מה לפחד, את מבינה שבורא עולם הוא הצדק והיושר המוחלט, אין הגיון שאדם נוכל שגנב כסף וחייבו אותו לשלם, יהיה תוקף לקללותיו. כמובן שככל שמדובר באדם שיש סיכוי שיקבל דין תורה, מן הדין היה בזמנו לתבוע אותו בבית דין תורני ולא בבית משפט שאינו נוהג לפי דיני התורה הקדושה.

לא לפחד ולא לחשוש כלל.

ברכה והצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. למה לא לפחד? אם הוא הוציא כסף בערכאות ולא בבית דין לא צריך לפחד ? אולי לכן ד' מגלגל את כל הצער משום שהוציאו ממון שלא ע"י בית דין ?