דחיית עליה לתורה

שאלה:

שלום רב
בני אמור לעלות לתורה בכותל ביום שני 24.5.21 (הפרשה בעלותך). בגלל מצב הביטחוני נדחה את בר המצווה ל31.5.21. הפרשה משתנה. האם ניתן לקרוא את הפרשה שבני למד.

תשובה:

וואו! זו בעיה! אי אפשר לקרוא פרשה שאינה מתאימה. אבל כדאי לשקול היטב אם לדחות את האירוע, תתייעצו עם גורמי הבטחון במקום, אני לא חושב שיש בעיה להגיע לכותל דרך שער יפו וחבל לאכזב את הילד ולהקשות עליו.

מזל טוב ורוב נחת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כאשר יש מנין של עשרה גברים יש איסור לקרוא בלי ברכה ובלי עולים, אינני יודע להתיר זאת, תשאלו רב נוסף. מזל טוב.