שאלה

שאלה:

שלום,
הרב למה אני לא נשואה? אם הייתי נשואה זה היה פותר לי את הנסיון הכי קשה שיש לי עכשיו שזה נסיון מיני. היה לי קשרים עם גברים-רק בטלפון או במיילים והתנתקתי מהם ונקשרתי שוב כי אין לי בעל.

תשובה:

שלום וברכה

איננו יודעים חשבונות שמים, אבל אנא ממך תשמרי על עצמך ותנתקי כל קשר עם גברים זרים, לפעמים עושים שטויות שאחר כך מתחרטים עליהם חיים שלמים! זה עלול להביא לחטאים חמורים, והצער הוא נורא.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. העיקר הוא לעשות השתדלות במציאת זיווג עד כמה שיכול, לא להתייאש כלל וכלל,

    ולהתפלל בכל הכח שתמצאו שידוך כדי לעשות מצוותיו

    וכן לא להיות סתם משועמם כי השעמום מביא לידי חטא רק כל הזמן להיות עסוק בעבודה ודברים טובים

    אם תוכלו לכתוב את שמך ושם אמך נתפלל עלייך.