גביית חוב

שאלה:

לויתי מקופת ועד הבית סך מסויים, ועתה אני חפץ להשיב זאת בתשלומים דרך חברת הגביה שגובה בבנין את התשלומים החודשיים, השאלה היא היות וחברת הגביה מפרישה עמלת גביה מכל תשלום, האם זה נחשב להשבת החוב בשלימותו?

תשובה:

שלום וברכה,

אתה לקחת הלוואה מוועד הבית בסכום מלא ולכן הפירעון צריך להיות בסכום מלא ללא העמלה שגובים החברת ניהול, ולכן או שתפרע ישיר לקופה ולא יהיה עמלה או שהעמלה תהיה על חשבונך.

בהצלחה.