איזה סידור לקנות?

שאלה:

שלום וברכה,
אני רוצה לדעת מהו הסידור הטוב ביותר שאני יכול לקנות שזה בשבילי סידור שנוהג בכללי הניקוד ופסיקות הילקוט יוסף. כמו כן שיהיה לו שווא נע וקמץ קטן מודגשים.
תודה רבה

תשובה:

אינני מתמצא, אני חושב שסידור איש מצליח המדוייק עונה על הדרישות האלו, אבל יתכן שיש גם אחרים, תתעניין בחנויות הספרים המובחרות.

בהצלחה

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. יש סידור 'חזון עובדיה' שהוציאה ישיבת חזון עובדיה בהסכמת הרב יצחק יוסף שליטא ובהכוונתו.
    אבל לעניין שוא נח ונע צריך לבדוק אם יש שם מודגש