זוגיות

שאלה:

שלום רב , אני גרוש כשנה וחצי וממש לא מוצא את הזיווג שלי … יצאתי כמה פעמיים אבל לא הלך, אני מרגיש ממש מרוקן ובדכאון בלי אישה לצידי , ממש אין לי חשק לעשות כלום, וזה ממש פוגע לי בחיים הרוחניים ומדרדר אותי בעבודת השם , אני ממש בדכאון נוראי , אני נראה ממש טוב לגילי ובאמת מחפש משהו הכי רציני ואני ממש תקוע …. אשמח לחיזוק ולעצות בהקדם תודה

תשובה:

הכי חשוב לא להיות בלחץ, שום דבר לא הולך הוקוס פוקוס, החיים עוד לפניך ובעזרת ה' בקרוב ממש תבשר בשורות טובות.

מתפללים להצלחתך.