נאנס ולא התפלל שחרית בחול המועד / תשלומין אחרי מוסף

שאלה:

נאנס ולא התפלל שחרית בחול המועד ואז התפלל מנחה ומוסף האם יכול להתפלל לאחר מוסף את תפילת התשלומין/נדבה? (אם אפשר מקור)

תשובה:

לא רק יכול, אלא לדעת המשנה ברורה זה הסדר הראוי לכתחילה. הכף החיים אכן חולק ואומר שלכתחילה תשלומין לפני מוסף.

מקורות:

משנה ברורה סימן קח ס"ק טז

אם שכח שחרית והתפלל מוסף ועדיין לא עבר זמן שחרית אפ"ה יתפלל שחרית. מי ששכח ולא התפלל שחרית ומוסף ונזכר במנחה יתפלל מנחה ואחריו מוסף ואחריו שחרית ואם התפלל מוסף קודם מנחה יצא: