מטפלת שנתנה טיפול כושל לילד

שאלה:

הילד שלי היה אצל מטפלת שהתעללה בו והענישה אותו בצורה נוראית הוצאתי את הילד מהגן ולקחתי את הצ'קים היא אומרת שאני צריכה לשלם לה על חצי חודש שהוא היה אצלה וזה חצי חודש שהוא עבר אצלה התעללות האם אני צריכה לשלם לה במקרה כזה?

תשובה:

שלום וברכה,

ברור שאם מרגישה שמתעללים בילד שלך את צריכה להוציא את הילד שלך ולא להמשיך שם. לגבי התשלום על העבר יש לפנות לדין תורה לשמוע את הצדדים האם אכן הייתה התעללות מצד המטפלת או שאת אישית מרגישה שהטיפול לא מתאים לך. קשה לקבוע עובדות אם לא שמעתי את הצדדים. כדאי שתפנו לדיין שישמע אותכם. אפשר גם לשלוח את הטענות במייל או בשיחת ועידה.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הייתה התעללות מצידה שהענישה את הילד שלי על ערימת כסאות בכך שסיכנה לי את הילד במשך חודש שלם כל הזמן דיברה אליו בחוסר סבלנות ובעונשים..