תפילת מנחה מהירה

שאלה:

שלום,בעבודה שלי קוראים תפילת מנחה ממש מהר,אני אף פעם לא מספיק איתם לקדושה של 18 ,ובנוסף אני לא מספיק להיות בקצב שלהם עם התחנונים,אם החזן אשכנזי גם ל"מנצח" הם לא קוראים,רציתי לדעת מה אני יכול לאחר מכן לקרוא בנפרד במשרד,תודה.

תשובה:

את בוידוי ללא י"ג מידות, הנוסח של לדוד ה' נפשי, ועלינו לשבח…

שיתקבלו התפילות.

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. אז אני יכול להתחיל איתם ביג מידות ובמקום להגיד איתם עלינו לשבח להגיד למנצח, ובמשרד להשלים וידוי+לדוד+עלינו לשבח?

  2. תודה,אבל איך אני יגיד איתם "עלינו לשבח" ואחרי זה "למנצח"?כי הם כבר ילכו אחרי "עלינו לשבח"(וזה יחשב שאני אומר ל"מנצח" יחיד),ורשמת שלא אומרים למנצח יחיד..