ביטול צימר

שאלה:

שלום
הזמנו צימר ונתנו כרטיס אשראי לערבון ועכשיו אחד החברים לא יכול להגיע וגם מתברר שהמקום לא הכי וגם מצאנו מקום אחר שהוא מתאים לנו באותו מחיר אפשרי לבטל ועם כן באיזה תנאי מותר לציין שיש לו 5 ימים עוד להשכיר עם אנחנו מבטלים

תשובה:

שלום וברכה,

כאשר מסרו את פרטי האשראי נחשב לקניין סיטומתא, ולכן לא ניתן לבטל את הצימר – גם אם נותר זמן למצוא שוכר חלופי. אם אתם תביאו שוכר חלופי על אותם ימים שסגרתם תוכלו ללכת לצימר אחר.

בהצלחה.