קוקה קולה או ספרייט מיובא מחו"ל

שאלה:

לאחרונה משווק בחנויות פחיות קוקה קולה וספרייט מחו"ל ללא חותמת של הרב לנדא, במחיר זול מאד, שמעתי שעל הקוקה קולה יש חששות אבל ספרייט כשר מכל מקום בעולם, האם זה נכון?

תשובה:

שמעתי שמועה כזו אבל אינני יודע, ונראה בעיני תמוה, אני מציע להפנות את השאלה למערכת הכשרות של הרב לנדא.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני בקי, ההגיון ההדיוטי שלי אומר שכיון שהרב לנדא מופקד על כשרותו של מוצר זה, הוא המומחה היודע מה נעשה בו ועליו יש לסמוך.