חלום

שאלה:

היה לי חלום לפני שהתעוררתי בבוקר, החלום היה על ניחום אבלים אצלי בבית, ובחורה שהייתה איתי בזוגיות הייתה עם אמא שלה ולפני שהן חזרו לבית שלהן האמא דיברה איתה על מה שהיה בינינו וחזרנו להיות בקשר, וחשוב לציין שעכשיו אני בזוגיות עם בחורה יראת שמים שומרים נגיעה ב"ה, ועכשיו החלום הזה קצת מטריד אותי, אשמח לקבל תשובה, תודה רבה לכבוד הרב ?

תשובה:

סתם חלום של יצר הרע, קורה, תמשיך לשמור על קדושה וטהרה, ותובילו את הענין לנישואין, לא להיות בזוגיות מידי הרבה זמן בלי נישואין, זה מועד לכשלון חלילה…

בהצלחה