גריסה של זהר

שאלה:

שלום רב, אני קורא בכל יום את קטעי הזוהר המופיעים בסידור "עבודת השם" של עדות המזרח למרות היותי אשכנזי. ( יש לי העדפה רבה להתפלל לפי נוסח ע' המיזרח) – כגון פתיחת אליהו, ועוד שני קטעי זוהר לפני שחרית וגם קטע הזוהר "בראשית תמן" בסוף התפילה. אני מאד מעוניין לקרוא-לגרוס קטעי זוהר נוספים כי אני יודע שזה משפיע לטובה על הנשמה, אך אני חייב לומר כעת שאני סובל ממחלה נפשית של מאניה-דיפרסיה או באנגלית 'Bi-polar', אני נורא חושש שגריסה של זוהר שנמצא מחוץ לסידורים עלול להשפיע עלי לרעה ושזה עלול להתערב באופן שלילי במחלה ולגרום להתפרצותה חלילה. רציתי לשאול האם ידועים לך קטעי זוהר מומלצים לקריאה? ומה דעתך בעניין לעייל?

תשובה:

הקטעים שהזכרת הם המומלצים. כמובן אם אתה מרגיש שזה משפיע עליך לרעה תמנע מכך.

רפואה שלמה.