שימוש בקוד מזויף של ויינדוס

שאלה:

הבנתי ששימוש בתוכנה שמזייפת קוד של ווינדוס זה גזל.
האם יעזור לרכוש קוד אחר של ווינדוס מאיביי במחיר מוזל ולהשתמש בקוד הקודם? שהרי יש לי זכות להשתמש בשירותים שלהם?
במידה ולא מה אפשר לעשות אם זה כבר מותקן לי במחשב?

תשובה:

שלום וברכה,

אסור להשתמש עם קוד מזוייף של ווינדוס כיון שאתה הקוד מזכה בשרות מהם שלא כדין. אבל מותר לך להעתיק או לרכוש קוד במחיר מוזל. אם יש לך קוד מזויף, מותר לך לרכוש קוד אחר ואז תוכל להנות מהקוד המזויף, מאחר ויש לך זכות קניינית לקבל מהם שרות, ואין הבדל באיזה קוד אתה משתמש בפועל.

בהצלחה.