תפילין שעברו בדיקה לא נכונה

שאלה:

שלום, אני גר בחו"ל הזמנתי תפילין מהודרות מרב המקום בנייר של הבדיקה אפשר לראות את כתב התפילין ללא תגים אמרתי את זה לרב והוא אומר שמוסיפים את התגים אחרי הבדיקה של התפילין אבל אני עדיין לא מספיק בטוח כי אינני יודע האם ביכולתי לסמוך על כך כי אני רוצה דבר שבהידור אז מה עליי לעשות עכשיו? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי בתודה

תשובה:

מה שאמר הרב תמוה בעיני, כי הרי ההגהה צריכה להיות גם ביחס לתגים שלא יצרו דיבוק וכדומה, זו ממש מצוי… אני הייתי מוסר להגהה נוספת.