מצאתי בעוף המוכשר דם

שאלה:

האם כשקונים עוףגולאשכנפיים וכו' מהדרין סגור בקופסא
ויש בהם דם צריך רק לשטוף את הבשר ולנסות להוציא עם היד את הדם או לחתוך את כל החלקים שיש בהם דם ואסור שיגיעו לטיגון?
תודה רבה

תשובה:

רק לרחוץ קצת, זה לא דם אלא מוהל. במקרים נדירים יש צרירות דם, כלומר נשאר איזה גוש דם, לפעמים מתחת העור לפעמים בתוך איזה כפל ואפשר לרחוץ או לחתוך, אבל זה נדיר ולא אמור להיות.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל