הקלטת תפילות למתקשים בקריאה

שאלה:

האם מותר לי להקליט את סידור התפילה עם שם ה' כדי שאנשים דיסלקטים יוכלו ללמוד את התפילה כראוי, ולא יתבלבלו? שאלה זו נוגעת בהרבה מקרים: עיוורים / אנשים שלא יכולים לקרוא. וכן, אם יש בעיה באמירת שם אדנות, האם מותר לומר שאר שמות כגון אלו-הים, ש-די, וכדומה? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

תוכל להקליט זאת בשעה שאתה באמת מתפלל, אבל לא סתם כך, שהרי זה הוצאת שם שמים לבטלה.

בהצלחה