חיטוירק – לניקוי ירקות עלים

שאלה:

ירקות עלים שצריך להשרות בסבון 3 דקות, האם החומר חיטוירק של טאצ' מספיק בשביל זה ?

תשובה:

כאשר קונים ירק מגידול מיוחד ללא תולעים מספיק גם סבון רגיל ואחר כך לרחוץ בזרם חזק, בירק מגידול שאינו מיוחד, ככל שמדובר בעלים קטנים אין להשתמש כלל, ובחסה התהליך מאוד ארוך ומייגע אחר הסבון, ולא משנה באיזה חומר תשתמשו, יש להבריש כל עלה בספוג מכל צדדיו, ולבדוק היטב מול מקור אור חזק משני הצדדים, ולדעת מה מחפשים… אני ממליץ לקנות רק מגידול מיוחד.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כן אני מתכוונת לירק מגידול מיוחד . תמיד השריתי גם עם סבון 3 דקות. השאלה האם החומר הזה מספיק. כי הוא לא כל כך סבוני ורשום עליו שמיועד להסרת ריסוס וכו'