הטבה שנשלחה לחברו מועדון

שאלה:

שלום רב,
מועדון מסויים שהייתי חבר בו שנים רבות החליט לתת הטבה לנוכח המצב לחברים שלו . כיום אני איני חבר במועדון , אך שנים רבות רכשתי מוצרים ממנו אפילו יותר מחבר ממוצע, כמו כן אני רוכש מוצרים מהחברה שאליה המועדון נותן הטבה בלי קשר למועדון , בזמני החופשי.
קיבלתי את ההטבה מהמועדון שאני עדיין נמצא ברשימת התפוצה שלו, האם מותר לי להשתמש בהטבה למרות שאיני חבר כיום על סמך העובדה במשך שנים שילמתי דמי מנוי למועדון ואני רוכש מוצרים מהחברה בלי קשר ודווקא כשעזבתי פתאום הגיעה ההטבה או שמא זה גזל ?

תשובה:

שלום וברכה,

אם ההטבה נשלחה לחברי המועדון בלבד, לא ניתן לזרים להשתמש בהטבה – למרות שבעבר היית חבר מועדון. אם ההטבה נשלחה לכולם ולאו דווקא לחברי מועדון, מותר לך להשתמש. ולכן אתה צריך לשאול את הנהלת המועדון האם אתה זכאי להשתמש בהטבה, או אם הם מסכימים לך ליהנות מההטבה למרות שאינך זכאי.

בהצלחה.