נפילת אפים במנין בחניית הבנין

שאלה:

יש מנין לתפילה בחניה דהיינו שטח פתוח בין שני בנינים ונשאלה היום השאלה מה הדין בנפילת אפיים
הנה מתפללים בחוץ כמובן בשמירת מרחק שני מטרים ויש כמה שלובשים מסכות [הלואי שכולם ילבשו] והספר תורה מונח בתוך בנין אחד במשרד של אחד מהשכנים באופן זמני -קבוע עכשיו לכל התקופה ובשעת קריאת התורה מוציאים אותו לשולחן בחוץ וקוראים
ישר כח

תשובה:

שלום וברכה

נראה שכיון שאין קשר בין המקום בו נמצא הספר תורה לבין מקום התפילה, פשוט בזמן שנצרכים לו מביאים אותו ממשרדו של אותו אדם, אין עושים נפילת אפיים, רק אומרים את המזמור בלי נפילת אפיים.