מכירת חמץ

יצאתי מהדירה שלי (דירה שכורה) לכל הפסח ואני רוצה לעשות מכירה דרך האתר שלכם. אני חשבתי שאני ימכור את כל הדירה על תכולתה, אבל האפשרות אצלכם הוא רק למכור את החמץ בעצמו, אני לא יודע בדיוק איפה בבית יש דברים הטעונים מכירה כך שלא ברור לי מה לפרט אצלכם לגבי איפה נמצא החמץ. מה עלי לעשות? תודה רבה.

תשובה:

אין כל בעיה, כאשר אתה מפרט "כל הדירה" הכל נמכר וזה נכלל בהחלט במכירה שלנו, אין כל בעיה.