לא מצליחה להטהר

אני אחרי תקופה של כמעט 3 שנים עם גלולות למניעת הריון ולפני 3 שבועות וקצת הפסקתי לקחת כדי להיכנס להריון… לקח לי 3 ימים עד שמופיע וסת ואז שבוע אחרי הוסת עשיתי הפסק טהרה שיצא נקי אבל יותר מאוחר בלילה יצא כתם אז עשיתי שוב יום למחורת וגם אותו דבר.. בסוף הצלחתי לעשות הפסק נקי רק ביום רביעי …. כל יום אני עושה בדיקה בבוקר ובערב ויצא נקי ביום ראשון באמצע שבע נקיים…כמה ימים לאחר מכן ראיתי ממש כתם דם שלאחריו קינחתי שוב תמקום מספר פעמים ויצא דם… אז עשיתי שוב הפסק טהרה בערב כי זה היה ניראה לי לא טוב.. וביום ראשון יצא נקי ההפסק אבל בשני בבוקר בבדיקה יצא כתם דם ועל התחתונית לא היה כלום… הכל היה נקי … העיניין זה שאני לא מרגישה כלום ולא רואה כלום על עצמי… זה רק כשאני מכניסה בדיקה זה יוצא לא נקי.. אני לא יודעת מה עושים במצב כזה … לא קרה לי אף פעם..מתחילת ההפסק הראשון אני ככה כבר שבוע ויומים… אשמח למענה. תודה.

תשובה:

שלום וברכה

זה נראה כמו הפרעה הורמונלית שנובעת מהשינוי שעשית בכך שהפסקת עם הגלולות, אם זה ממשיך תתיעצי עם רופאת נשים שמכירה את הציבור הדתי וצרכיו, שתתן לך משהו שיאזן את ההורמונים. בדרך כלל פרימולט נור מועיל מאוד לסידור וסת.

בהצלחה