כתמים

שאלה:

שלום רב,
אני משתמשת בטבעת נובה רינג ומחברת דרך קבע שתי טבעות. כעת אני כשבוע אחרי הטבעת השניה, הופיע כתם חום על מגן תחתון וחלקו גם על התחתונים (פחות מגריס), האם אני נטמאת? (ע"פ עדות המזרח) אודה לתשובתכם.
תודה רבה!

תשובה:

שלום וברכה אם על המגן והבגד יחד זה יותר מגריס מקובל בידינו להחמיר, אבל צריך לדעת את הגוון, אם זה אכן חום ולא נוטה לאדמומית זה לא אוסר, בכל מקרה של ספק יש לשאול רב.