כשרות אוכל כלב לפסח

שאלה:

שלום כבוד הרב ,
יש לי כלבה והאוכל שהיא אוכלת הוא אוכל פרימיום
זה המרכיבים:
הרכב : בשר טלה (טרי 15%, מיובש 10%), אורז חום (22%), בשר עוף מיובש (16%), עמילן אפונה, אפונה, שומן עוף (8%), שעועית רחבה , זרעי פשתן (2%), עיסת סלק מיובשת, כבד הידרוליזה (2%), שמרים, ארוחות אצות מיובשות (0,24%), מוצר שמרים (MOS 0,16%), מוג'ובה יוקה (0,026%), גזע אננס מיובש (Ananas comusus) (0,02%), תפוח מיובש (Malus pumila) (0,02%), גדילן חלב (Silybum marianum L.) (0,02%), גלוקוזמין (60 מ"ג / ק"ג), סולפט קונדוריטין

האם מותר לתת אוכל זה בפסח ?

תשובה:

שלום וברכה שמרים בשונה ממחמצת טבעית, אינם חמץ. לכן לפי מה שראיתי ברכיבים אין כאן חמץ.