כתמים מחמת גלולות

בסד
אישה אחרי לידה חודשיים נוטלת גלולות למניעת הריון לאישה שמניקה שעושות לה כתמים והבעל לאחר תשמיש רואה על האבר שלו דם מה הדין מה צריך לעשות?

תשובה:

הגלולות האלו אינן מתאימות לה, אם זה גורם כתמים באופן סדיר כל כך… זה יצר שיבוש הורמונלי. צריך להחליף למשהו אחר וכדאי להתייעץ עם רופאה שעוסקת הרבה עם ציבור חרדי ומכירה את הבעיה ההלכתית.

מזל טוב ורוב נחת.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ודאי שלא! זו הפרעה הורמונלית שקשורה לכדורים וצריך לטפל בה, כמובן כל זמן שיש כתמים אי אפשר לקיים יחסים כי כתמים אוסרים… אבל בעז"ה תטפלו בבעיה והכל יהיה בסדר.