חוב לצדקה

שאלה:

אני פרודה וגרה בדירה של ההורים, בעלי היה מסתובב בדירה הרבה לפני הפירוד , ישנה קופת צדקה שראיתי בתוכה פתק ועליו רשום חוב של 60 ש"ח לצדקה נראה לי שזה הכתב של בעלי, אין לי דרך לתקשר ולשאול אותו, מה עלי לעשות?

תשובה:

שלום וברכה

בכל מקרה אם זה לא הכתב שלך הרי שלא את לוית את הכסף, מי שלווה הוא שחייב לשלם… אם אתה חסה עליו [הרי ברור שאין סיכוי כמעט שיזכור] את יכולה לפרוע חוב זה עבורו.

שיהיו בשורות טובות וישועות מקיפות.