כתם אחרי יחסים

שאלה:

שלום וברכה, טישיו שבעלי ניגב בו לאחר קיום יחסים, ולאחר יומיים ראיתי את זה והיה נראה על ההפרשה 2 נקודות קטנות מאוד בצבע אדום או שחור(מרוב שהם קטנות קשה לי לדעת בוודאות) האם מטמא אותנו? האם יש אפשרות להקל מכיוון שנראה לאחר זמן כל כך ארוך? אני רוצה לציין שבמגבת שאני קינחתי היו גם כתמים אבל לדעתי הם כבר היו לפני וגם אם לא הם קטנים יותר מגריס בנוסף אני בהריון ולא קיבלתי מחזור כבר כמה חודשים תודה רבה

תשובה:

יש להקל. להבא עשו לכם כלל, לא מקנחים בטישיו או מגבת לבנה, רק במגבת כהה מאוד. מצוי מאוד שהנרתיק נפצע מעט מהחיכוך ואז מתחילות שאלות כתמים.

שבת שלום.