יוטיוב

שאלה:

מי שעושה מנוי פרימיום בתשלום ליוטיוב , יכול להשתמש ביוטיוב בלי לצפות בפרסומות , האם מותר להוריד יוטיוב פרימיום בלי פרסומות אבל בדרך עוקפת , בלי לשלם על מנוי ? (בכל אופן לא הייתי רוכש מנוי בתשלום)

תשובה:

אין להשתמש ביוטיוב בכלל, רק באינטרנט מסונן כהלכה ובו אין גישה ליוטיוב.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני לא מבין לגמרי ביוטיוב, אך לפי בירור הבנתי שאם הנוהל של יוטיוב שנותנים שימוש רק למנויים, אסור להשתמש בדרך עקיפה ללא תשלום. אבל אם שילם עבור המנוי מותר לו להעתיק ולצפות לעצמו ולא לצפות בפרסומות.